Χαιρετισμός

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας σας καλωσορίζουμε στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας. Περιηγηθείτε στο site μας, πάρτε μια γεύση από το πρόγραμμα και τις δραστηριότητές μας και ενημερωθείτε για επίκαιρα θέματα. Με ένα κλικ μπορείτε να γίνετε κομμάτι της σχολικής μας καθημερινότητας! Οι μικροί θα μάθετε ένα σωρό πράγματα και οι μεγάλοι θα ξαναγίνετε παιδιά!!!

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και ενώ προγραμματίζουμε τις νέες δραστηριότητες, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς που ήταν μαζί μας πέρσι και συνέβαλλαν με τις ιδέες τους και την προσφορά τους στη δημιουργία ενός δημιουργικού κλίματος μέσα στο σχολείο. Ευχαριστούμε τους :
1. Σταμέλου Ευαγγελία, υποδιευθύντρια
2. Σπανογεώργο Αλέξανδρο
3. Καραγιάννη Βασιλική
4. Γιαννιό Πανταζή
5. Χούνδρη Γεώργιο
6. Δρίτσα Χρυσή
7. Μαυρόγιαννη Αδαμαντία
8. Σακούτσιου Μαρία
9. Λάιου Αναστασία
10. Πανοπούλου Αναστασία
11. Γουγούλα Χρήστο
12. Λαζαρίδου Παρασκευή
13. Γιαννάτσικου Παναγιώτα
14. Γκουλιοπούλου Αγγελική
15. Τσαούση Βασίλη
16. Λιάκου Αθηνά
17. Καρατράντου Νικολέτα
18. Μπαλιάμη Νικόλαο
19. Στάμο Νικόλαο
20. Μπαμπουκλή Ιωάννα
21. Σκρίμπα Ιωάννη
22. Γεωργολοπούλου Μιχαέλα
23. Βάντσου Βασιλική
24. Μπατσακούτσα Ειρήνη
25. Παπαδημητρακοπούλου Αικατερίνη
26. Χριστοφίδη Κλεοπάτρα
27. Παλαιολόγου Αικατερίνη

Και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τη δημιουργική και ουσιαστική τους προσφορά στην εκπαίδευση. Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη σχολική σύμβουλο της περιφέρειάς μας την κ. Ζουγανέλη για την επιστημονική και υπεύθυνη υποστήριξη που προσφέρει. Ένα ξεχωριστό και πολύ μεγάλο ευχαριστώ ,όμως οφείλουμε και στη σχολική σύμβουλο προσχολικής εκπαίδευσης τη κ. Ελευθερία Μπασαγιάννη, το πρόγραμμα της οποίας και σε απόλυτη και υποδειγματική συνεργασία εφαρμόσαμε στη σχολική μας αυλή προσφέροντας εναλλακτικές και δημιουργικές μεθόδους διδασκαλίας αφενός και επιχειρώντας αφετέρου να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. Ευχαριστούμε τέλος τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και όλους τους γονείς των μαθητών για τη μεγάλη υποστήριξη που δείχνουν στο σχολείο συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην επιτυχία των εφαρμοζόμενων προγραμμάτων.
Ο Σύλλογος διδασκόντων της σχολικής χρονιάς 2013-14

Θήβα, 15/09/2013

- Η Διευθύντρια του σχολείου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ